Zomervakantie!

Wij zijn weer thuis van een superfijne vakantie op camping De Paal! We hebben drie heerlijk warme, zonnige weken gehad. Dat betekent natuurlijk bijna élke dag zwemmen, de hele dag buitenspelen en veel watergevechten op het veldje. En ja, ook papa ontkomt niet aan mijn stoere brandweerspuit! We hebben ook veel gespeeld bij de zandbergen en in de houten speeltuin.

Ik ben intussen ook oud genoeg voor de kinder-knutsel-club, en dus zat ik regelmatig ’s morgens om 9.30u met papa bij de kinderclub. Dat begon altijd met een paar liedjes om te dansen, en daarna konden we knutselen. Kijk maar eens wat ik een leuke Mario en Luigi heb gemaakt!

We zijn ook een dagje naar Beekse Bergen geweest met de neefjes en nichtjes. Het leek er even op dat het zou gaan regenen, maar gelukkig kwam na een uur de weer zon door en ’s middags was het lekker warm. Eerst hebben we lekker door het park gewandeld en we hebben ook een rondje gevaren met de echte safariboot! Daarna hebben we de autosafari gedaan, maar toen ben ik na 5 minuten al in slaap gevallen zZzZzZz…

Ik heb in de caravan lekker geslapen. Thuis vond ik het stapelbed al stoer, maar toen ik er eindelijk het eerste nachtje in mocht slapen was ik helemaal enthousiast, wat is dat leuk!