Pechvogeltje

Vanavond gingen we met Vera, Theo en de nichtjes een avondje zwemmen bij CenterParcs Heijderbos. Dat doen we wel vaker, en vind ik altijd erg leuk! Alleen deze keer liep het even anders…

We waren net 15 minuten in het zwembad en ik ging samen met de nichtjes heel vaak achter elkaar van een klein glijbaantje af. Dat ging 9 keer goed, maar de 10e keer ging het mis en viel ik met mijn kin op de glijbaan, wat een vervelend sneetje opleverde. De meneer van het zwembad haalde voor mij en pleister en… een ijsje! Ik vond dat heel lief, maar wilde hem toch niet opeten.

Papa moest voor de zekerheid toch even met mij naar het ziekenhuis in Boxmeer om te kijken of het moest worden gehecht. We moesten een uurtje in de wachtkamer wachten, maar er was leuk speelgoed en ik vermaakte me prima. Toen konden we bij de dokter naar binnen en hij zag al snel dat het meeviel: hij heeft er een “speciaal plakbandje” (hechtpleistertjes) opgeplakt, en een grote pleister voor de bescherming. Daarna hebben we mama en Fenna bij het zwembad opgehaald en thuis lekker frietjes gegeten.

De dokter heeft tegen mij gezegd dat ik niet aan de peisters mocht peuteren en het er vanzelf vanaf zou vallen. Nou, daar heb ik naar geluisterd, want de pleisters hebben erop gezeten tot het laatste puntje na een week los liet, en niemand mocht eraan komen want “dat gaat vanzelf”! Papa en mama zijn supertrots op mij!