Julianatoren

Bijna iedere ochtend kijk ik op TV de avonturen van Jul en Julia de muis, Meneer Kaasgaaf en Mevrouw Suikerspin in het programma van Julianatoren, en nu zijn we zelf naar het park geweest! Toen we op het parkeerterrein liepen en ik de poort zag vroeg ik al ‘of de poort weer open is’, want op TV hadden de boeven de sleutel afgepakt.

Bij de welkomst-show keek ik mijn ogen uit, want toen zag ik Jul de muis voor het eerst in het echt! Ik ben daarna eerst met papa in de vliegende muizen geweest, en toen had ik de smaak helemaal te pakken! We waren de muizen nog niet uit, of ik had de brandweerautotjes al gezien. Daar ben ik zelfs twee keer in geweest, de eerste keer in het autotje, en de tweede keer bovenop een auto zodat ik met de brandweerspuit de brand kon blussen.

Nu Fenna is geboren mocht mama ook weer in de attracties. Samen met mama ben ik in de grote olifanten en op de draaimolen geweest. We hebben ook veel geknuffeld met Jul en Julia, want om de paar uur konden we met hen op de foto, kijk hieronder maar eens!

Het was een heerlijke dag, en ik heb me uitstekend vermaakt! Vlak voor we naar huis gingen was er nog een ‘uitzwaaishow’ en heb ik nog even goed gedanst en gesprongen. We reden daarna met de auto van het parkeerterrein af, en nog geen 5 minuten later was ik in dromenland…