Zomerfeest bij het kinderdagverblijf

Vandaag was het jaarlijkse zomerfeest bij mijn kinderdagverblijf, de Triade. Het leek er even op alsof het weer de buitenactiviteiten zou verpesten, maar gelukkig bleef het vrijwel droog en na een uurtje kwam zelfs het zonnetje nog even door. Ik vond het wel even raar, want normaal zijn juf Jolanda en Deborah er en gaat papa weer weg als hij mij heeft weggebracht. Maar nu waren bijna alle juffen er en mochten papa’s en mama’s ook blijven. En er waren wel héél veel kindjes tegelijk, dat was erg gezellig!

De hele buitenspeelplaats was mooi versierd met ballonnen en vlaggetjes, en er was van alles te doen. Toen we binnenkwamen kregen we drinken en iets lekkers: een fruitspiesje, zoete cake, een toastje met salade of wat anders. En we kregen een ketting met een kaartje, waar op stond wat je allemaal kon doen. Er was een tractor- en kruiwagenrace, een springkussen, een koe waar je limonade kon melken, knuffelkonijntjes en cavia’s, en je kon zelfs een ponyritje maken! Je kon ook worden geschminkt, maar dat vond ik alleen leuk om naar te kijken. Zelf wilde ik liever niet.

Na twee uur druk spelen, snoepen en drinken was het feest afgelopen. Als afsluiter hebben we met z’n allen “Tsjoe tsjoe wa” gezongen en gedanst, en kregen alle kindjes een lekker ijsje. Het was een gezellige ochtend, bedankt juffen van de Triade!