Maandelijks archief: oktober 2020

Een échte welp!

Vandaag ben ik naar scouting geweest. En het was niet zomaar een opkomst… vandaag ben ik geïnstalleerd als échte welp! Meestal gebeurt dat vlak nadat je lid bent geworden van een Scouting-club, maar door Corona heeft het wat langer geduurd. Omdat de installatie echt een bijzonder moment is, wilde onze leiding wachten tot de ouders erbij konden zijn. Helaas kan dat door Corona nog steeds niet, en hebben ze besloten het toch maar zonder ouders te doen.

Natuurlijk hebben ze wel foto’s en filmpjes gemaakt, zodat papa, mama en Fenna het konden terugzien! Het was erg leuk. De installatie begon natuurlijk met het afleggen van de Welpenwet. Daarna kreeg ik mijn das omgehangen en kreeg ik het insigne van scoutingclub De Bevers. Gaaf he?!

Bij de installatie hoort ook altijd een leuke, gekke, of grappige opdracht. Voor mij en de andere welpen die vandaag werden geïnstalleerd, hadden ze een leuke “speurtocht in het donker” bedacht. Met een blinddoek om, moest ik een baantje volgen en kleine opdrachtjes doen. Het was erg leuk en ik ben er trots op dat ik nu een échte welp ben!