Maandelijks archief: februari 2019

Op visite bij grote opa en oma

We zijn vandaag bij grote opa en oma op visite geweest. Ze zijn pas verhuisd en oma was een tijdje niet helemaal lekker, dus het lukte ze niet om op mijn verjaardag te komen. Nu was alles weer een beetje rustig en zijn we samen op de koffie geweest. Lekker stoeien met opa, kleuren met oma, en natuurlijk moet oma nog even ‘broodje bakken’!

Ik heb voor mijn verjaardag nog een hele mooie doos LEGO gekregen, met veel tandwieltjes en asjes, zodat ik weer lekker creatief machientjes kan bouwen!

 

6 Jaar!

Hieperdepiep… hoera! Ik ben alweer 6 jaar geworden. Op mijn verjaardag ben ik weer echt verwend en heb ik veel LEGO gekregen. En weet je wat bijzonder was? Ik heb niet één dubbele gekregen! Ik heb ook centjes gekregen, en toen ik daarna wat geld uit mijn spaarpot heb gehaald, heb ik een echte LEGO Technic motor gekocht! Daar zaten ook tandwieltjes en lampjes bij, gaaf he?!

Nu ik 6 jaar ben geworden, mocht ik ook voor het eerst een kinderfeestje vieren! Eigenlijk mocht ik vier kindjes uitnodigen, maar omdat we op school zo’n leuk vriendengroepje hebben mocht ik die alle zes uitnodigen! Het was een supergezellig feestje. Eerst hebben we wat gedronken en de cadeautjes uitgepakt. Daarna hebben we als échte detectives een speurtocht door de buurt gedaan, en met de oplossing van de opdrachten konden we het slot van de schatkist openmaken. Daar zat voor iedereen een verrassing in! Toen hebben we taart gegeten en nog wat gedronken, en daarna nog fijn met z’n allen een potje gevoetbald.