Maandelijks archief: juni 2018

Eindfeest

De afgelopen jaren werd bij mij op school het schooljaar afgesloten met een gezellige avond in een grote sportzaal. Elke groep deed dan een liedje of toneelstukje. Maar omdat dat voor de juffen en meesters wel heel veel werk was aan het einde van het jaar, hebben we dat deze keer anders gedaan.

Op het schoolplein was een ‘eindmarkt’ georganiseerd! Het was supergezellig met muziek, een springkussen en hapjes en drankjes. Juf Nicole en meester Willen hadden ook een kraampje, met watermeloen en wafels met jam, hmmmmm! Papa heeft samen met andere papa’s op grote barbecues ook nog héél veel hamburgers gebakken, jammie!

Zo, en nu heb ik lekker 6 weken vakantie!

Zwemles

Ik ga sinds een tijdje naar zwemles en dat vind ik erg leuk. Elke paar weken mogen de papa’s en mama’s het laatste kwartier komen kijken wat we allemaal leren. Kijk maar eens hoe ik het al kan. Ik durf zelfs helemaal zelf van de duikplank te springen!

 

Schoolreisje

We zijn vandaag op schoolreisje geweest. Dit keer gingen we naar het Land van Jan Klaassen in Braamt. Buiten waren schommels, glijbanen, wip-waps en draaimolentjes. Binnen hebben we lekker frietjes gegeten, en natuurlijk was er een poppentheater met Jan Klaassen en Katrijn!