Maandelijks archief: april 2017

Paashazendag

Het was vandaag Paashazendag. Mama moest vanochtend wel werken, maar ze had de tafel voor ons heel leuk gedekt. Er stonden allemaal chocoladebeestjes op tafel en ik had een eitje met Paw Patrol figuurtjes, dat vond ik echt superleuk! Na het eten zijn we naar opa Ron en oma Monic geweest, waar ik lekker buiten heb gespeeld. Én met grote opa en grote oma heb geknuffeld!

Toen mama ’s middags klaar was met werken gingen we naar opa Gerrit en oma Lia. Daar hebben we samen met de nichtjes paaseitjes gezocht, en dat kon ik wel heel goed! Na het eten zijn we met z’n allen naar het speeltuintje met de kabelbaan gewandeld.

Het was een gezellige dag!

Bellenblazen

We zijn vandaag naar de verjaardag van Myla geweest. Daar hebben we natuurlijk lekker taart gegeten, maar daarna hebben we buitengespeeld en bellen geblazen. Dat vond ik zo leuk, dat we dat ’s avonds thuis ook nog hebben gedaan. En omdat de zon er precies goed op scheen, kregen we hele mooie gekleurde bellen:

Knutselen op school

Ik heb het op school lekker naar mijn zin. Deze week hebben we een leuke themaweek over kunst en vandaag hadden we een knutselochtend om mooie natuurkunst te maken. En… papa ging mee om ons te helpen!

We hebben buiten eerst mooie stokjes, steentjes, bloemetjes en blaadjes gezocht. Daarna hebben we met klei, stokjes en gekleurde touwtjes een soort schilderij gemaakt. Die konden we dan versieren met de bloemetjes en steentjes. Toen we klaar waren hebben we fruit gegeten en lekker buitengespeeld.