Maandelijks archief: december 2016

Peutergym

Omdat ik altijd veel energie heb en graag beweeg, ga ik samen met papa al regelmatig zwemmen bij De Meerval. Maar nu zagen mama en papa iets nieuws: peutergym! dat is een soort gymles speciaal voor kinderen. Ze doen dan met een groepje kinderen allerlei spelletjes in een grote gymzaal. Lekker rennen en vliegen!

Vandaag was een proefles en omdat het Sinterklaas was mochten alle kindjes verkleed komen. Kijk maar eens hoe goed ik het al kan! Nu heeft Sasa (zo heet de gymjuf) vakantie, maar vanaf 7 januari mag ik om de week lekker spelen!

Sinterklaas bij Triade

Vandaag was een bijzondere dag bij Triade, want…. het was Sinterklaasfeest! Alle papa’s en mama’s mochten komen om samen liedjes te zingen, chocolademelk te drinken en snoepjes te eten. Daarna kreeg elke groep mooie cadeaus. Mijn groep kreeg een hele gave wigwam-speeltent en zachte knuffelkussens.

Nadat we samen met de pieten liedjes hadden gezongen, vroeg Sinterklaas of er een jongetje en een meisje waren die wilden oefenen om cadeautjes in de schoorsteen te gooien. Nou, dat wilde ik natuurlijk wel!