Maandelijks archief: juni 2016

Zomerfeest bij Triade

Vandaag was weer het jaarlijkse zomerfeest bij Triade, deze keer was het thema ‘beroepen’. Buiten stonden agenten en een echte politiebus. Erin zitten vond ik toch een beetje te spannend, maar erin kijken vond ik wel leuk, en wat heeft zo’n bus veel vakjes met spullen! Er stond ook een vrachtwagen, waar ik samen met papa in mocht kijken. Met de kleplift gingen we omhoog en toen zag ik pas écht hoe groot een vrachtwagen van binnen is! Je kunt er zelfs in rondrennen!

Ook binnen was van alles te doen: een stormbaan van ‘het leger’, een ballenspel met klompen van de ‘boerderij’ en het brandweerspel met bekertjes en waterpistolen. Die laatste vond ik zó leuk dat ik daar wel drie keer terug ben geweest. Er was ook een kapper en daar heb ik stoere rode gel in mijn haren gekregen!

Verder waren er natuurlijk ook lekkere hapjes, drinken en ijsjes. Voor we naar huis gingen ben ik nog mooi geschminkt. Ik wilde een tijger worden, maar dan wel een groene… Nou, dat is gelukt! Kijk maar eens hoe gevaarlijk ik eruit zag! Groooaarrrr!