Maandelijks archief: december 2015

Kerstsprookje bij Kinderboerderij de Goffert

Sinterklaas en vlekjes…

Dit jaar kreeg ik het Sinterklaasfeest voor het eerst écht mee. In de stad waren pietjes, ik kreeg een cadeautje in mijn schoentje: Guido de Graafauto, Sinterklaas is op bezoek geweest bij Triade en op 5 december hebben pietjes zelfs cadeautjes bij ons thuis voor de deur gelegd! Er werd hard op de deur gebonst, maar toen ik snel ging kijken lagen er cadeautjes en was er niemand meer te zien. Wat een verassing!

Ik heb hele leuke cadeautjes gekregen: heel veel Duplo “werkauto’s”, een leuk brandweerbord (met vakjes voor appelmoes en mayonaise!) en een spelletje met klitteband balletjes. Dat spelletje doe ik steeds ’s avonds met papa, en dan zijn we “echte spelletjesmannen”.

Helaas was er de afgelopen weken ook minder leuk nieuws… eind november ben ik flink ziek geweest en heb ik twee dagen met 40 graden koorts op de bank gelegen. Ik was intussen weer helemaal opgeknapt, en toen werd ik de dag na Sinterklaas wéér ziek… maar nu kreeg ik er ook vlekjes bij: waterpokken. Gelukkig heb ik er niet zo heel veel last van en begint het al wat minder te worden, al jeuken de plekjes soms nog wel vervelend. Achja, heb ik dat ook weer gehad.