Maandelijks archief: mei 2015

Vakantie en visjes!

Afgelopen week zijn we een mid-weekje naar CenterParcs Erperheide geweest. Dat is helemaal in België, dus voor papa best spannend 😛 Ik heb het erg goed naar mijn zin gehad, want er was een zwembad, een supergrote binnenspeeltuin, een kinderboerderij en natuurlijk vond ik met de nichtjes spelen in het huisje ook geweldig. In de binnenspeeltuin stond ook een “awoky” (air hockey) en dat vond ik ook super-interessant. Gelukkig was het erg goed weer, dus we hebben ook lekker veel buitengespeeld.

Bij het zwembad vond ik de wildwaterbaan heel erg leuk, en ik ben daar met papa samen wel 10x vanaf geweest. Hoe harder, hoe beter! Er waren ook twee speciale peuter-glijbanen, waar ik helemaal zelf vanaf mocht. De nachten gingen gelukkig erg goed. Omdat ik overdag heel veel speelde, was ik ’s avonds steeds lekker moe en sliep ik de hele nacht in mijn eigen bed door (thuis lukt dat helaas nog niet altijd).

Toen we na de vakantie thuiskwamen hadden papa en mama nog een verassing… ik mocht échte visjes uitzoeken! We hebben hele leuke visjes, en “speelgoedjes” van Spongebob gekocht! ’s Morgens mag ik ze eten geven, en ik sta steeds op het krukje bij de visjes te kijken.