Maandelijks archief: oktober 2014

Hemelrijk en weekendje CenterParcs

Het was herfstvakantie, en dat was reden genoeg voor een lekker lang weekend plezier maken. Donderdag zijn we met oma, Vera en Theo en de nichtjes naar Hemelrijk geweest. Daar hebben we de hele dag lekker binnen én buiten gespeeld. Eigenlijk was ik nog net een beetje te klein voor de apenkooi, maar met een beetje hulp van papa en mama kwam ik een heel eind! Het springkussen en de ‘kinderclub’ met allerlei zachte speelkussen en een ballenbak vond ik ook erg mooi!

Vrijdagochtend hebben we de koffers in de auto gezet en zijn we met opa en oma naar CenterParcs Meerdal gegaan. Daar heb ik het huisje eerst uitgebreid onderzocht, en alle kamers en kastjes uitgeplozen. ’s Middags hebben we nog even gezwommen en ’s avonds hebben we gebowled. Zaterdag zijn we naar de kinderboerderij geweest, en ik was niet meer weg te slaan bij de bokjes, kippen en konijnen. ’s Avonds zijn opa en oma weer naar huis gegaan, en viel ik als een blok in slaap. Zondag kwamen Vera en Theo met de nichtjes langs en hebben we de hele dag gezwommen.

Ik vond het ook heel leuk om buiten te wandelen, want dan kon ik eekhoorntjes zoeken en in de plassen stampen met mijn laarsjes. Wat een feest!

Broem, broem, toet toet!

Ik vind het heel leuk om thuis met de autotjes en de garage te spelen. Daarom wilden papa en mama mij verrassen met een échte auto waar ik zelf in kan zitten en rijden. Nou… dat is gelukt! Toen we hem gingen ophalen bleek dat hij een stukje groter was als we hadden gedacht, maar dat vond ik helemáál niet erg!

Papa en opa hebben er nieuwe batterijen en kabeltjes in gezet, en hij rijdt weer als een nieuwe! Ik moet alleen nog even goed oefenen, want sturen en gas geven tegelijk is nog een beetje lastig. Maar dat komt vanzelf!

En zomaar een paar andere foto’s.