Maandelijks archief: september 2014

Dagje Walibi

We zijn vandaag een dagje naar Walibi geweest, met de neefjes en nichtjes uit Deurne en Beuningen, en dat was supergezellig! Toen we ’s morgens om 9.30u in de auto stapten was het nog een beetje mistig en koud, maar toen we om 11u aankwamen was het al lekker zonnig.

Ik heb de hele dag lekker rondgestapt en vond het leuk om steeds met iemand anders aan de hand te wandelen. En weet je wat ik helemaal geweldig vond? De draaimolen met de paardjes! We zijn ook in de auto’s geweest, en daar mocht ik helemaal zélf sturen!

Tussendoor heb ik bij tante Yvonne nog even lekker een tukkie gedaan. Op de terugweg in de auto ben ik wakker gebleven en heb ik lekker met papa en mama zitten kletsen, ik was super enthousiast. Thuis heb ik even wat gedronken en toen viel ik in mijn bedje als een blok in slaap. De volgende ochtend werd ik stuiterend wakker, en ik had de hele dag nodig om weer even in vorm te komen na zo’n leuke, maar drukke dag.

Eerste keer kinderdagverblijf

Vandaag ben ik voor de allereerste keer bij het kinderdagverblijf geweest. Papa heeft mij weggebracht, en volgens mij vond hij het moeilijker dan ik. Nadat ik even vijf minuutjes had rondgekeken ging ik meteen met de kindjes spelen, en papa heeft toen nog even met de juf staan praten. Na tien minuten vroeg papa mij een kus, die ik heel gauw kwam brengen en toen wilde ik snel weer verder. Papa en de juf dachten dat het wel goed was en toen is papa naar huis gegaan.

Ik zou van 8:00 tot 13:00 uur blijven. Het eerste half uur ging het goed, maar…. na ruim een uur belde de juf dat ik toch wel heel verdrietig was, en dat ik al een tijdje bij de deur stond te kijken waar mama en papa bleven. Toen heeft mama mij opgehaald en ’s middags heb ik ruim 2 uur geslapen. Het heeft dus toch wel even indruk op mij gemaakt, maar volgende week ga ik het gewoon weer even proberen.