Maandelijks archief: april 2014

Pim-Pam-Pasen

Yes, het is weer Pasen! Dit jaar is mama allebei de paasdagen vrij, en dat betekent een lang weekend lekker spelen met papa én mama! Eerste Paasdag was ik eigenlijk al om zes uur wakker, maar toen mocht ik nog even bij papa en mama in bed en heb ik tot half negen uitgeslapen. Daarna hebben we gezellig aan tafel gegeten, en we hadden….. paashaasbroodjes! Die vond ik natuurlijk wel heel erg leuk! We hadden ook leuke kuikentje-kaarsjes, en ik heb een mooi konijntje met een lichtgevende buik gekregen. Na het eten zijn we naar opa en oma Alstadt gegaan, waar de hele familie op de koffie kwam, supergezellig! Ik heb zelf paaseitjes gezocht, én gevonden, kijk maar naar de foto’s!

Eind van de middag zijn we naar opa en oma Rensen gegaan, en daar groeiden ook al paaseitjes tussen de planten, hoe kan dat nu? En we hebben lekker gebarbecued, jummie! Daarna heb ik met de nichtjes buitengespeeld, en ik vond het speelhuisje helemaal geweldig. Alleen kwam ik iets te hard met de deur in huis vallen, en toen viel ik met deurtje en al op de grond… boems! Na een lekker ijsje zijn we weer naar huis gegaan, en mocht ik lekker warm met papa mee onder de douche. Nog voor ik mijn pyjama goed en wel aan had, viel ik als een blok in slaap. ZzZzZzz…

Tweede Paasdag waren we met z’n drietjes vrij, en hebben we ’s morgens weer lekker paashaasbroodjes gegeten. Toen zijn we naar Duiven gereden, om voor mij een mooi driewieler-fietsje op te halen, wauw! Jammer genoeg regende het de hele middag en konden we niet naar buiten. Maar ook binnen vond ik het prachtig en ik heb op de fiets heel hard zitten grinniken. Na het avondeten (Chinees, lekkel!) was het een half uurtje droog en mocht ik toch even buiten op mijn driewieler, dat vond ik prachtig! Daarna hebben we nog even wat gedronken en ben ik lekker naar mijn bedje gegaan.

Zo, dat was een supergezellig, lang weekend!