Maandelijks archief: maart 2014

Naar de dierentuin

Vandaag zijn we naar Ouwehands Dierenpark in Rhenen geweest, met allebei de opa’s en oma’s, Vera en Theo met de nichtjes, Corine en grote oma van Liza. We hebben heel veel beestjes gezien: olifanten, giraffes, aapjes, zeehonden, en nog veel meer! Een heleboel dieren kende ik uit mijn boekjes, maar nu ik ze in het echt zag vond ik het nog veel mooier! Ik heb vandaag ook voor het eerst stukjes op mijn echte schoentjes gelopen. Dat voelde nog wel een beetje vreemd, maar na een beetje oefenen kon ik aan één handje zelf meelopen en kreeg ik er schik in.

Ik was er wel van onder de indruk, want toen we ’s middags weer naar huis gingen ben ik in de auto in slaap gevallen, en daarna heb ik ruim 2 uur aan één stuk geslapen! ’s Avonds zijn we nog eventjes naar de lichtjesoptocht in Groesbeek geweest, en ook dat vond ik heel mooi. Alle carnavalswagens uit de buurt waren mooi versierd met allerlei lampjes, wauw!

Lente!

Yes, het is vandaag de eerste dag van de lente, en het is superlekker weer! Ik ben vanmorgen voor het eerst zelf naar buiten gekropen, ik had echt schik toen ik over de drempel kukelde. Zo, dat heb ik mooi even gefixt!

Ik heb – met vallen en opstaan – de hele tuin verkend.

Logeetjes

Dit weekend hebben Kim en Katja twee nachtjes bij ons gelogeerd, en dat was erg gezellig! Ze kwamen vrijdagavond, maar ik was heel moe en lag nèt op bed. Toen ik zaterdagochtend wakker werd stond ik wel even raar te kijken dat ze er opeens waren, maar daarna vond ik het heel leuk om met ze te spelen.

Zaterdagmiddag zijn we naar zwembad Sportiom in Den Bosch geweest met Vera, Theo en de kinderen. Daar hebben we lekker gezwommen en frietjes gegeten. (Ik natuurlijk niet, ik heb een gezond boterhammetje op) Ik heb wel voor het eerst met een rietje uit een pakje gedronken. Papa en mama hadden dat al vaker geprobeerd, maar nu kon ik het opeens. Het grote bad vond ik een beetje te koud, maar in het warme babybadje voelde ik me helemaal thuis. Nadat ik flink had gespetterd kwam ik bij papa en mama op de buik helemaal tot rust.

’s Avonds hebben we zelf pannenkoeken gebakken (gewone, met kaas en met appel), en die waren superlekker! Ik heb ook een paar stukjes geprobeerd, maar ik vond mijn worteltjes-stamppot toch lekkerder.

Zondagmiddag zijn we naar de carnavalsoptocht in Beuningen geweest. Daar was heel veel muziek en natuurlijk ook hele mooie carnavalswagens. Na de optocht hebben we  bij tante Linda en ome Marco nog even koffie gedronken en daarna zijn we naar huis gegaan. Ik was écht helemaal op, en na het eten ben ik in mijn bedje als een blok in slaap gevallen.