Maandelijks archief: februari 2014

Twee mooie foto’s

Nog een mini-feestje

Vanavond zijn we naar grote opa en oma geweest, omdat met mijn verjaardag hun cadeautje er nog niet was. Maar dat vond ik helemaal niet erg, want het was weer erg gezellig en ik heb een mooi bad-speelboekje gekregen! Die kan geluiden en muziekjes maken, en natuurlijk kan hij mee onder de douche!

Ik heb ook even de hele huiskamer onderzocht, om te kijken of of ik nog ergens in, op, of aan kon komen. Maar helaas, papa en mama waren me steeds nét te snel af. Toen ben ik lekker met de poppetjes en de beestjes gaan spelen, en toen ik moe werd zijn we naar huis gegaan en ben ik lekker in mijn bedje gaan slapen.

Opa en oma, bedankt!

Hiep, hiep… Hoera!

Joepie, gisteren was ik jarig! Ik ben alweer 1 jaar geworden en dat hebben we natuurlijk gevierd! De avond voor mijn verjaardag zijn opa en oma Servaas langs geweest, en op mijn verjaardag is de hele familie op bezoek geweest. Het was supergezellig!

Ik heb lekkere verjaardagstaart gegeten en van iedereen leuke cadeautjes gekregen. Van mama en papa heb ik een hele mooie ToetToet-ambulance en ToetToet-autotjes gekregen. Dat zijn autotjes met verschillende beroepen, zoals Tim Takelwagen, Victor Vrachtwagen en Ans Ambulance, die allemaal geluidjes maken en vertellen wat ze doen.

Van opa Ron en oma Monic heb ik een hele gave houten trein met gekleurde blokken gekregen, en van opa Gerrit en oma Lia een grote ToetToet-garage. Van alle andere mensen heb ik ook hele leuke cadeautjes gehad: boekjes, kleertjes, een loopauto, en nog meer speelgoed. Wat ben ik toch een bofkont!

Ik was na zo’n lange dag wel heeel erg moe… toen rond etenstijd het bezoek weer naar huis ging ben ik in slaap gevallen en heb ik ruim een uur geslapen. Daarna heb ik gegeten, ben ik lekker naar bed gegaan, en heb ik van 21.00 tot 8.30 uur geslapen! De volgende ochtend kon ik er weer tegenaan en heb ik met mijn autotjes gespeeld!

Mama en papa zijn supertrots op mij!