Maandelijks archief: oktober 2013

Lekkel eten!

Vanavond zijn we met allebei de opa’s en oma’s uit eten geweest naar het Chinese wokrestaurant in Malden, als bedankje omdat ik altijd bij hen mag spelen als papa en mama tegelijk moeten werken.

Ik heb heel goed gegeten: eerst heb ik bijna twee bordjes witte rijst met tomatensaus op, en daarna nog een lekker smiley-aardappeltje met appelmoes. Als toetje kreeg ik vanillevla en aardbeitjes, jammie! En hoewel we best lang hebben gezeten, ben ik erg lief geweest en kon ik me goed vermaken. En ik kreeg een hele leuke placemat met Mickey en Minie Mouse!

Op de fiets

Papa en mama hebben een mamafiets gekocht, en vandaag hebben we voor het eerst een stukje gefietst. Ik vond het erg leuk en wilde alles zien wat er om me heen gebeurde.

Center Parcs!

We zijn afgelopen week naar CenterParcs de Huttenheugte geweest. Samen met Vera en Theo, de nichtjes, Walter met zijn vriendin en Nickie met zijn vriendin hebben we een supergezellige week gehad. We hebben veel gezwommen, lekker gewandeld en er was een kinderboerderij met leuke beestjes!

Naast het park was Plopsaland, dat is een kinderpretpark waar alle tekenfilms van Studio 100 tot leven komen: Kabouter Plop, Piet Piraat, Bumba en K3 (maar dat is meer voor meisjes…) Daar zijn we met Vera, Theo en de nichtjes een paar keer heen geweest. Ik mocht niet overal in, maar de draaimolen en het Bumba theater vond ik wel erg leuk. En ik heb geknuffeld met een supergrote échte Kabouter Plop! Papa vond de superglijbaan erg leuk en is daar met Amber een paar keer vanaf geweest. Mama is met Anouk en Anika bijna overal in geweest.

Ik heb in mijn campingbedje bij papa en mama op de kamer geslapen, dat ging erg goed. Als ik ’s morgens wakker werd stonden we op, dronk papa een kopje koffie en dan gingen we voor iedereen broodjes halen. Zo hadden we elke dag een lekkere ochtendwandeling in de frisse buitenlucht.