Maandelijks archief: september 2013

Check-up

Vandaag ben ik met papa en mama weer naar het consultatiebureau geweest. Alles was weer in orde en ik loop goed op schema met mijn motoriek. Ook mijn lengte en gewicht vielen weer mooi binnen de lijntjes: ik weeg 9125 gram en ben alweer 70 cm lang.

Viva Vakantie!

Ik ben voor het eerst met papa en mama op vakantie, naar camping De Paal in Bergeijk. En ik vind het echt supergezellig! Ik kan nog nèt niet meedoen met de kinderactiviteiten, maar ik maak zelf ook al veel plezier. Zo kan ik kraaien van de pret als ik een blokkentorentje omver kieper. Of als het gras aan m’n snuitje kriebelt als ik weer eens van mijn speelkleed ben gerollebold.

Alles wat ik zie vind ik interessant! Toen de hele grote huispauw van de camping bij de buren brood stond te eten vond ik het al mooi, maar toen hij ook bij ons langs kwam rolden mijn oogjes er ècht bijna uit… Wat was die mooi! Het zwembad vind ik ook heeeerlijk, en als ik niet oppas val ik in het warme babybadje zo bij mama of papa op schoot in slaap.

Over slapen gesproken, dat gaat gelukkig ook erg goed. De eerste twee nachtjes vond ik het een beetje spannend en werd ik ’s nachts een paar keer snikkend wakker, maar gelukkig had ik al snel mijn eigen ritme weer te pakken. Zo rond half tien ga ik mijn bedje in, en ’s morgens tegen half acht rammel ik even aan het hekketje om papa en mama wakker te maken. Prima tijden!

Zo nu en dan doe ik een dutje van een half uur. Dan ben ik er daarna weer helemaal bij en kan ik alles goed in de gaten houden. Want het begint nu toch wel ‘eng’ te worden als papa of mama eventjes uit beeld zijn. Maar als ik ze dan weer zie komt er een brede lach op mijn gezicht en brabbel ik er vrolijk op los.

Eten gaat (met mijn inmiddels twee tandjes) ook erg goed. Ik kan nu ’s morgens een halve boterham met smeerworst of jam op, nadat ik bij mama heb gedronken. ’s Middags drink ik meestal nog wel bij mama, en ’s avonds eet ik gezellig aan tafel mee, en smikkel ik een heel potje groente met vlees weg! Tussendoor lust ik wel een lekker bakje ‘fruithap’ of een soepstengel, en als het me allemaal iets te lang duurt begin ik gewoon aan mijn t-shirt te knabbelen. (Of aan het touwtje van papa’s vest)

Nou, dat was een heel verhaal! Over twee weken mag ik met papa weer naar het consultatiebureau, dan vertel ik weer hoe het met mij gaat. Wij gaan weer verder vakantie vieren! Doeiii!

P.S. De foto’s komen nog. Papa heeft geen laptop meegenomen, en met de telefoon is dat toch wat lastiger… (update: ze staan erop!)