Maandelijks archief: juni 2013

Feestje!

Het was vandaag een hele bijzondere feestdag, want papa en mama zijn getrouwd! ’s Morgens was het nog even spannend of alles op tijd klaar zou zijn, want mama’s haren moesten nog mooi worden gemaakt en ik wilde natuurlijk ook nog even drinken. Maar alles verliep goed en om 11:00 uur kwam papa ons ophalen met een hele grote auto en mooie bloemen.

Toen papa en mama om 12:00 uur op de trap bij de ingang van het stadhuis stonden, kwam iedereen kijken hoe mooi mama was. In de trouwzaal ben ik heel lief geweest en ik heb bij oma op schoot alles gevolgd.

Vanuit het stadhuis zijn we naar het kerkje in Beek-Ubbergen gegaan. Daar werd ik toch wel heel moe, en toen ben ik op de arm in slaap gevallen. Aan het einde van de kerkdienst werd ik weer wakker. Toen zijn we met z’n drieën naar buiten gelopen, en klapte iedereen voor ons. Na afloop zijn we naar het Hunnerpark geweest, waar we mooie familiefoto’s hebben gemaakt.

’s Avonds hadden we feestavond bij de Goffertboerderij. Alle familie, vrienden en collega’s waren erbij en het was supergezellig! Ik heb iedereen weer even geknuffeld en papa en mama hebben heel mooi gedanst. Toen het feest was afgelopen zijn we naar een heel mooi hotel gegaan en daar heb ik heerlijk (uit)geslapen in mijn campingbedje. Daarna mocht ik lekker mee in bad en toen was mijn dag weer helemaal goed.

Fruithapje

Vandaag heb ik mijn eerste hapjes fruithap gegeten: appel-aarbei-banaan! Ik moest wel even wennen aan de nieuwe smaak, en daar trok ik een paar moeilijke gezichten bij. En het duurde even voor ik doorhad hoe ik het nou van het lepeltje af kon happen. Maar daarna vond ik het best lekker en heb ik een paar hapjes opgesmikkeld.